• Openingstijden bouwvak 2020:

Zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli van 9-12 uur


  • Wij zijn gesloten van:

Zaterdag 25 juli t/m zaterdag 8 augustusWij wensen iedereen alvast een fijne zomer toe!

Supradeck kunststof vlonderplank 

DE ENIGE 100% GERECYCLEDE VLONDERPLANK.


SUPRADECK is een nieuw innovatief product wat speciaal ontworpen is voor het creëren van terrassen en vlonders. Met de 100% gerecyclede planken van SUPRADECK tovert u uw terras of vlonder om in een onderhoudsvrije en milieuvriendelijke omgeving.


Supradeck wordt al jaren toegepast in de warmere gebieden en hierdoor durven wij 25 jaar garantie te geven op ons product.


Bekijk alle kleuren en andere informatie op: https://www.supradeck.com/supradeckPrijslijst Supradeck


Catalogus Supradeck

Supradeck-
supradeck afbeelding
new-nld
inner-45
supradeck ligger
inner-40
inner-46

BIJ SUPRADECK, GELOVEN WIJ DAT KLEINE DETAILS IETS ‘GOEDS’ KUNNEN VERANDEREN IN IETS ‘GEWELDIGS’Dit is niet het gebruikelijke hout met kunststof waar u al eerder van heeft gehoord of misschien zelfs mee heeft gewerkt. Ons Supradeck is het hoogtepunt van jarenlang onderzoek en testen met het doel om een product te ontwikkelen dat het meest bestand is tegen verkleuren, het meest duurzaam is, het meest degelijk is en de beste uiterlijke kenmerken heeft die de markt te bieden heeft.
We hebben niet zomaar gerecycled kunststof en hout gecombineerd. Wij hebben hogedichtheidpolyethyleen (HDPE) gemixt met houtvezels en bedekt met een polymeer coating dat de buitenste laag afdicht in een waterdichte, krasvrije, vlekvrije en kleurvaste plank.

Over ons

Houthandel Sneek is een lokaal familiebedrijf dat wordt gerund door broer en zus die zich richten op de (online) particulier en klein bedrijf. Denk hierbij aan een ruim assortiment plaatmateriaal, tuinhout, balkhout en veel meer. Sinds 2016 bieden wij bouw en tuinmateriaal aan voor scherpe prijzen en breiden wekelijks ons assortiment uit. Naast ons vaste assortiment kunnen wij bijna alles voor u bestellen van schutting tot veranda tot aan de meeste bouwmaterialen!
Bezorging doen wij met eigen aanhanger of besteden wij uit aan een vast transportbedrijf.


Onze slogan is kort en krachtig:

"HOUT HAAL JE BIJ HOUTHANDEL SNEEK"


Fokko & Mirjam van der Meer

Contact


Einsteinstraat 21-23, 8606 JE SNEEK

Email: info@houthandelsneek.nl

Telefoon: 0515-336559

Alleen voor SMS/Whatsapp: 06-38488161 


Openingstijden: 
Ma - Vr. van 09.00 - 17.30 uur

Zat. van 09.00 - 15.30 uur

Copyright 2020 All Rights Reserved                   Prijzen onder voorbehoud en inclusief BTW